20100804

hapdet dari aku

hai korang. salam. sari berita tak penting.


malas nak tulis banyak banyak as aku rasa mood nk blogging da jadi sikit je ni. so:

  • aku da menganggur secara hormat selama hampir sebulan lebih.
  • sepanjang pengangguran aku, agak byk benda aku buat. jahit baju org, ajar tusyen dan macam macam. kire bgus la jgk kan dari melepak besarkan badan.
  • oh ye, badan aku makin gemok. sf*&%mdsk btol!
  • aku pegi 2 interview.sedang tunggu respon.
  • mungkin x dpt pegi pon kerja kerja tu sbb msalah2 common bagi a beginner mcm aku. rumah dan kenderaan.
  • itu aje.daaaa

durianjawa sayang sama anda yang selalu bukak blog durianjawa :) maceh. nti da keje i blanje u mkn 'angin' hahahaha....


sape ade tau rumah sewa area desa aman puri, kepong sila roger aku kt email. nhaziz89@gmail.com...kalo bleh x nk sewa bilik.mau sewa rumah.

1 orang nak drop feedback:

Syukie said...

:D